Cautare

15554 de rezultate pentru "rica raducanu isi repara ceasul la ceasornicar catalin vardianu" (3.70 secunde)
Haluk Kurcer si-a inceput cariera profesionala in 1977, la Garanti Bank Turcia, iar astazi urmareste cu interes cifrele de audienta a televiziunii pe care o conduce.
Catalin Vulc.
a obtinut o victorie scontata duminica, la turneul final desfasurat la Mogosoaia, si a incheiat pe locul trei Campionatul National. ... Trebuia sa iesim campioni", a declarat, pentru GdS, managerul de la "GP" ... Grupa de juniori D de la "GP"
Echipa nationala de fotbal a pompierilor din Romania va debuta astazi la Campionatul European de la Ploiesti, programat in intervalul 14-17 iunie, la care vor mai participa reprezentativele similare ale Angliei, Frantei, Luxemburgului si Greciei.
Catalin Zmarandescu, proaspat campion mondial IFC MMA (lupte in cusca), a dezvaluit un episod socant din viata sa, petrecut in 2009, cand a fost arestat, impreuna cu seful sau de atunci, Gigi Becali, in scandalul hotilor de masini.
Catalin Botezatu s-a temut sa nu moara de ziua lui! Catalin Botezatu (46 de ani) si-a serbat, sambata, ziua de nastere, chiar daca medicii il sfatuisera ca dupa cel de-al patrulea preinfarct suferit in urma cu 10 zile sa o lase mai moale cu distractiile.
Adrian Iordache, tanarul care a devenit celebru dupa ce designerul Catalin Botezatu a dat de inteles ca este fiul sau s-a transformat in lumbersexual.
Fiica lui, Sophia, a prezentat ca model in prima colectie a designerului Catalin Botezatu pentru copii, in cadrul primei editii a festivalului Kids Fashion Week.
Mai mult decat atat, prin faptul ca sunt atemporale si usor de gasit pe piata, aceste piese te vor scoate din orice situatie critica si te vor ajuta sa arati mereu perfect, indiferent de natura evenimentului la care vei merge!
"Cateii lui Basescu de la ANI sunt protejati de cei de la DNA".
Amenintat cu instanta de o multime de vedete, ultima pe lista fiind Oana Zavoranu, Catalin Maruta a ajuns totusi, zilele trecute, sa fie parte intr-un proces in care un milionar din Romania ii cere daune uriase pentru denigrarea imaginii!
Marti, 29 septembrie, la ora 12.00, la restaurantul Jaristea, va avea loc lansarea cartii DESTINE CA-N FILME (aparuta la Editura ALLFA) scrisa de jurnalista Oana Georgescu impreuna cu Iuliana Marciuc. ... Alexandru Arsinel, Manuela Harabor cu Andrei, Catalin Botezatu, Vasile Calofir, Prof.
Catalin Gadea, Director Vanzari la firma Varinak, este prezent cu un stand in cadrul Congresului National de Ortopedie si Traumatologie ce se desfasoara in perioada 21 - 23 octombrie, la Palatul Parlamentului. ... Catalin Gadea, Director Vanzari la Varinak.
Medicul Catalin Cirstoveanu: Siamezele de la Constanta sunt pentru mine ca un profesor de la care invat cum pot ajuta alti copii in suferinta (Autoare:
Predoiu, pe locul 3 si la alegerile pentru sef de scara, dupa 2 candidati care nici nu stau in bloc Esecurile continua pentru fostul candidat PNL Catalin Predoiu, cel al carui destin era sa uneasca voturile de dreapta din Bucuresti.
Catalin Cojocaru) POVESTE CU DOSAR PENAL Acum cateva luni, mi-a fost furat un router portabil de internet. Imediat dupa ce m-am convins ca router-ul mi-a fost furat, la cateva zile, am depus plangere la politie.
Tatal senatorului Catalin Voicu a murit intr-un accident rutier Tatal senatorului Catalin Voicu, Dan Voicu, a murit, miercuri dupa-amiaza, intr-un accident rutier petrecut intre Giurgiu si Ghimpati.
Dragostea cu nabadai dintre Ramona Olaru si Catalin Cazacu. ... Dar sa fie ceruta in casatorie de Catalin, nu de altcineva!
Curtea de Apel Bucuresti a decis ieri ca omul de afaceri galatean Catalin Chelu sa ramana in arest, sub acuzatia de luare de mita in cazul Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), alaturi de complicii Antonel Bunu, Stefan Badea, Gabriel Constantinescu. ... Valoarea mitei se ridica la un milion de euro.
La data de 18 decembrie a.c., in jurul orei 06.00, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Investigatii Criminale, impreuna cu lucratori din cadrul D.G.P.M.B.
google-analytics.com